INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

Cégünkről

Cégtörténet

Cégünk 1998-ban alakult, többféle gyártói, kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet folytat. 2008 óta folyamatosan a műszaki eszközök forgalmazása, fejlesztése került profilunk középpontjába.
2013-ban szolár invertereink kerülnek hazai és nemzetközi forgalmazásra.
Terveink szerint 2016-ban építjük fel napkövető rendszerek és szolár invertereket szerelő és fejlesztő gyárunkat Magyarországon.

Piaci jelenlétünk:

Az évek során több ezer elégedett ügyfelünk lett, Magyarországon és más területeken.

Társadalmi szerepvállalás:

Az Astrasun fokozottan ügyel az etikus üzlet szabályainak betartására és a tisztességes üzleti magatartásra. Cégünk támogatja a szociálisan rászoruló családokat is. 2013-ban hoztuk létre azt az alapítványi csoportot, amely a napelemes projektek támogatását biztosítja magánszemélyek részére.

A társadalomért:

Társaságunk mindig is kiemelt fontosságúnak tartotta a társadalmi szerepvállalást. Támogatjuk a gyermeke gyógyulását és a drogprevenciót.

A környezetért:

Elkötelezetten valljuk, hogy a megújuló energiaforrások nélkül elképzelhetetlen egy hosszútávú jövőkép! Profilunkat ennek megfelelően alakítottuk ki.

 

Cégadataink:

ÚJ CÍMÜNK

Candimpex Budapest Kft.

1097. Budapest, Ecseri út 14-16.

Adószám: 11630601-2-43

Tel: 061-4550692

Fax: 06-1-4550693

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

közösségi fórumunk:

https://www.facebook.com/astrasun.hu

Itt napi hírek, napelemes, napkollektoros, szélenergia és egyéb aktualitások találhatók. Megoszthatják tapasztalatikat, ismerőseiknek ajánlhatják a korszerű,
környezetbarát megoldásokat! Várjuk a megújuló energiával kapcsolatos fényképeiket, tapasztalataikat! osszák meg velünk és másokkal is ezen a fórumon keresztül!

 Új irodába költöztünk:
 
ASTRASUN NEW OFFICE IN BUDAPEST 
Astrasun munka közben Astrasun munka közben 2