INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Kedvezmény a budapesti motor – és robogószervizben!

A budapesti robogószerviz nemcsak szervizelést, de a téli karbantartást, tárolást, őrzés-védést is vállalja, méghozzá szakszerű, biztonságos, és motorok számára is kedvező körülmények között. Fűtött helyiségben, 24 órás őrző-védő portaszolgálat mellett gondoskodnak járműveink épségéről és biztonságáról, ugyanakkor a megfelelő tisztántartás, a folyamatos jó karban lét állapotát is figyelik.

Amennyiben most a téliesítés, illetve a téli tárolás és karbantartás ideje alatt kérjük a motorszerviz átvizsgálási és általános karban léti szolgáltatását, akkor a normál árakból még 15% kedvezményt is elengednek.

budapesti robogószerviz, motorszerviz, téli karbantartás

A folyamatos akkumulátorgondozás, a láncok tisztítása, és az esetleges cserék, kisebb nagyobb javítások mellett a folyadékok állapotát is rendszeresen nézik, figyelik, a benzint is konzerválják a motor jó állapota érdekében. A budapesti motor szervíz szakképzett és lelkiismeretes szakemberei már évtizedek óta a motorok és a motoros járművek szerelmesei így bátran fordulhatunk hozzájuk bizalommal, bármilyen kisebb vagy akár nagyobb gondunkkal a járműveink és a saját biztonságunk érdekében.