INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Virágküldés a fővárosban élő szeretteinknek!

Virágot venni misebb egyszerűbb ma már, mint rendelni az interneten! Ha az a félelme, hogy a csokor nem lesz olyan szép, vagy friss, mintha virágüzletben vásárolná meg – akkor téved! Az internetes virágküldésre szakosodott cégek és virágkötők ugyanis még inkább ügyelnek a minőségre, hajnalban hozzák a legjobb virágpiacokról az árut, és gyönyörű virágkötészeti technikákkal, álomszép csokrokat készítenek nekünk, illetve megajándékozni kívánt szerettünk számára!

S hogy hogyan nézheti meg azt, hogy mit is küldjön az ünnepeltnek? A virágküldést megelőzően ki tudja választani a megfelelő fajtát, vagy csokrot - ugyanis a weboldalon álomszép fotók segítik a döntését. A képek alatt árakat, és egyéb információt is talál, és a virágküldés előtt a szolgáltató cég le is fotózza majd Önnek az elkészült csokrot, így pedig látni fogja azt Ön is, mielőtt útjára kerül kedvesének, barátnőjének vagy édesanyjának.

virágküldés Budapesten

Hogyan is történik egy ilyen online virágküldés?

Mindössze pár kattintás: előbb regisztráljon weboldalunkon, majd válassza ki a képek és az árak alapján az Önnek legszimpatikusabb virágot illetve csokrot, mely mellé még zöldet, illetve számtalan más dekorációt: gyöngyöket, kicsi szép csillogó köveket, vagy egy kedves, aktuális jókívánságot tartalmazó üdvözlőkártyát is választhat. Majd ha befejezte a rendelését, rendszerünk elkéri az Ön adatait, és persze a címzettét, illetve meg tudja adni a virágküldés pontos dátumát, napját és napszakát is. A küldés előtt még egyszer lefotózzuk a csodaszép csokrot, és utána már csak az örömteli telefont várhatja – a kedves, megajándékozott címzettől!