INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Szerezzünk örömet az online virágküldéssel!

Miért és kinek való az internetes virágküldés? Azt kell mondani, hogy szinte mindenkinek, aki rohan. És vajon melyikünk ne volna ezzel így? Egyre gyakrabban előfordul, hogy nem tudunk ott leni kedvesünk, barátnőnk, vagy édesanyánk, testvérünk mellett egy-egy neves ünnepi alkalommal – legyen az egy névnap, születésnap, vagy bármi más olyan alkalom, amikor virággal köszöntené fel szíve hölgyét, vagy a szeretett barátnőt, családtagot.

Nem gond a távolság ma már, de még az időhiány sem: virágot már mindössze néhány kattintással ajándékozhatunk a fővárosban élő szeretteinknek, az online virágküldéssel. Itt gyönyörű weboldalon keresztül tudjuk kiválasztani a számtalan, szebbnél szebb fényképfelvétel alapján a virágokat, csokrokat – vagy kérhetünk egyedi megrendelést is.

Számtalan szebbnél szebb virágból ajándékozhatunk, kérhetünk szeretteink címére csokrot. Sőt, a csokor mellé választhatunk még plüssöket, csokit, vagy kedves és szívhez szóló kísérőkártyát az alkalomhoz illően.

Sőt, ha mindez még nem volna elég, akkor elmondhatjuk, hogy még miután kiválasztottuk a virágokat, a csokor fajtát, és a napot, - és ahogy elérkezik a nagy nap – a csokor elkészülése után - közvetlenül a kiküldést megelőzően - azt lefényképezik és e-mailen elküldik számunkra.  Így mi is láthatjuk, mit kap a kedves címzett, és megnyugodhassunk, hogy a virágküldés maradéktalanul szép és pontos volt.