INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Komoly telefonközpont rendszerek kiépítése irodaházaknak!

Széles termékválaszték, és a legkülönfélébb igények kerülnek terítékre akkor, amikor egy komoly, nagy cég megbíz egy szolgáltató vagy rendszerkiépítő, profi telekommunikációs céget, komplett telefonközpont rendszerének vagy rendszereinek megtervezésére és kiépítésre.

Érdemes neves és ismert márkák termékeiből válogatnunk, hiszen itt a kisebb irodákon át egészen a legkomolyabb nagyvállalatok és irodaházak teljes telefonközpontjait is kiszolgálja a sokszínű termékválaszték, és a professzionális lehetőségek széles tárházából tudunk majd válogatni.

Panasonic telefonközpontok a Hacsateltől

Sőt, a válogatást sem nekünk kell megoldanunk, hiszen ha megbíztunk egy igazán jó és hozzáértő telekommunikációs céget, aki ilyen profi telefonközpont rendszerek kiépítésére szakosodott, akkor ők mindenben a segítségünkre Ők ugyanis számtalan kiváló megoldást ismernek: ahol az IP telefonokon át, a legmodernebb digitális, és vezeték nélküli készülékekig. 

Akár irodai asztali, akár vezeték nélküli készülékekben gondolkodunk, ISDN termékek, vagy GSM adapterek, vagy akár a zsinór nélküli VOIP telefonok, de a sokszínű kiegészítők széles tárháza is a rendelkezésünkre áll: mint pl. az elosztók, kábelek, csatlakozók, fejhallgatók és a speciális mikrofonok és portok. Hiszen egy igazán profi telefonközpont ugye mindezekkel kell, hogy rendelkezzen!