INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Könnyen örömet szerezhetünk a virágküldéssel!

Ráadásul nemcsak mi szerezhetünk könnyen örömet egy szép virágcsokorral, melyet az online, internetes virágküldés nagyszerű, remek lehetőséget biztosít manapság már számunkra, hanem a mi dolgunk is végtelenül egyszerű lesz.

Hiszen egy remek és jól kezelhető, egyszerű weboldalon mindössze néhány gyors kattintással feladhatjuk rendelésünket, a virágküldést pedig számtalan ötlet és kérdés segíti, amelyekre mi magunktól talán nem is gondolnánk! Nemcsak csodaszép és jól bemutató felvételek segítik választásunkat, de a számtalan szebbnél szebb virágfajtából még a csokor elrendezésére is pontos ötletet, képet adnak.

virágküldés szeretteinek

Egy egyszerű űrlapon keresztül intézhetjük a virágküldést, ahol tényleg pont azokra az adatokra kérdeznek rá, amelyek a legszükségesebbek ahhoz, hogy a szép és friss virágcsokor biztos kézbe érjen annak, akit meglepni szeretnénk a friss élő virágokkal. Sőt, hogy még egyszerűbb lehessen a dolgunk, a küldeményt még egyszer lefotózzák számunkra a küldés napján, e-mailben elküldve a regisztrációkor megadott e-mailcímünkre, hogy biztosak lehessünk benne, hogy valóban az a virágcsokor érkezik meg hamarosan a kedveshez, amit mi kiválasztottunk a megrendelésünkkor. A rendelést felvevő cég már az első virágrendelésünk alkalmával törzsvásárlói kártyával ajándékoz majd meg bennünket, sőt még e-mailes emlékeztetőket is küld számunkra a jeles ünnepekről és névnapokról, hogy mostantól biztosan ne feledkezzünk meg senkiről, akit szeretünk. Az online virágküldéssel tehát játszi könnyedséggel szerezhetünk valódi örömet!