INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Hogyan csomagoljunk költöztetéskor?

A hatékony költöztetés egyik alapfeltétele a praktikus csomagolás. Költöztetéskor az egyik legnagyobb munka, ingóságaink becsomagolása. Fordítsunk kellő időt erre, ne az utolsó pillanatban lássunk hozzá. Mielőtt megkezdenénk a pakolást, lomtalanítsunk, felesleges dolgokat ne vigyünk magunkkal.

Írjunk listát teendőinkről a költöztetés előtt. Szobánként haladjunk a pakolással, először az aktuálisan nem használt dolgokat csomagoljuk. Legyen minden dobozra ráírva, hogy mi van benne, használhatunk színjelöléseket is, pl. szobánként. A sérülékeny tárgyak csomagolásán jól láthatóan tüntessük fel, hogy törékeny, hogy a költöztetés során kiemelt bánásmódot kaphassanak.

Ha van rá módunk, bízzunk meg költöztető céget a feladatra. Tapasztalt szakember szervezésével, iránymutatásával, sokkal gördülékenyebb lesz a költöztetés. Olyan szolgáltatót válasszunk, aki megfelelő referenciákkal rendelkezik, megbízható, jó szakemberekkel dolgozik. A Servitial Group Transport csapata nagy kapacitással, tapasztalattal szakmai tudással rendelkezik, és korrekt áron vállal profi költöztetést. A csomagolóanyagok beszerzésében és házhoz szállításában is segítséget kaphatunk önköltségi áron, a nekünk megfelelő időpontban.