Image

dr. Izsó Krisztina

Ügyvezető

Gyógyszerész végzettséggel, zöld szemlélettel és erős közgazdasági érdeklődéssel rendelkezem. Büszke vagyok rá, hogy 2014-ben vezetésem alatt nyitott a cég a megújuló energiapiac felé. Ma már csak a legfelsőbb döntéshozatalban veszek részt, az operatív vezetésre kiváló teamet alakítottam ki.
Astrasun igazgató, dr. Keresztes Attila

dr. Keresztes Attila

Igazgató

Közgazdászként folyamatosan nyomon követtem a piaci változásokat, keresve, hogy mibe érdemes energiát fektetni. A 2000-es években már egyértelműen a stabilitás, jövőépítés volt a fő szempont az irány meghatározásában. A megújuló energia magánemberként mindig is érdekelt, rengeteget kutattam a témában. A befektetői szemléletet az innováció iránti elkötelezettséggel együtt érvényesítem, ez visz minket előre. 

Image

Nagy Dorottya

Irodavezető

Irodavezetőként és kontrollerként az irodai háttérfolyamatokat irányítom és tartom kézben, egy jól működő rendszert biztosítva ezzel a munkatársak számára.
Image

Kovács Zsolt

Projektmenedzser

Majdnem egy évtizede vagyok a cégnél, legnagyobb eredményemnek a biztonságtechnikai üzletág kiépítését tartom. A megújuló energetikai üzletág indulása óta kapcsolódtam be a naperőművek kivitelezésének folyamatába. Az én felelősségem, hogy a tervezéstől az átadásig minden zökkenőmentesen haladjon. 
Astrasun munkatárs, Géczi Gergely, napelempark, naperőmű, szolár projekt, projektmenedzser

Géczi Gergely

Projekt asszisztens

Idegenforgalmi közgazdász végzettséggel rendelkezem, korábban főleg banki területen dolgoztam. Az én feladatom az, hogy gondoskodjam róla: a legapróbb részek is a helyükre kerüljenek a projektek megvalósítása során. Szeretem ezt a munkát, mert az együttműködésről szól.
Image

Rozina Márta

Pénzügyi munkatárs

Nehézipari vállalatnál szereztem a munkatapasztalataim zömét szolgáltatásfejlesztésben és pénzügyi vezetésben, de valami újdonságra, emberbarátabb területre vágytam. A megújuló energiákkal az Astrasunnál ismerkedtem meg közelebbről. Ez új kihívás volt - mint ahogy most is mindig van lehetőségem friss ismereteket szerezni. 
Image

Egri András

Informatikus, CAD-rajzoló

Pénzügyi és informatikai területen szereztem végzettséget és komolyabb munkatapasztalatot. Grafikai, szoftveres, valamiknt a területen szerzett műszaki ismereteimmel segítem a naperőművek tervezését, és támogatom az irodai, illetve a mérnöki csapat hatékony munkáját. 
Astrasun villamosmérnök, Lovas László

Lovas László

Villamosmérnök

A megoldások embere vagyok, aki műszaki és mérnöki szolgáltatásokkal járul hozzá a csapat sikeréhez. Nagy gyakorlattal és minden létező jogosítással rendelkezem az erősáramú villamosipar területén, a villamosipari szakmával több mint 42 éve foglalkozom hivatásszerűen.