Küldetés - zöldülő utakon

Az ASTRASUN Energy Holding a hazai és nemzetközi napenergia-piac egyik legígéretesebb feltörekvő szereplőjeként küldetésének tartja a karbonsemleges, a legkönnyebben hozzáférhető megújuló energiaforrás kiaknázására építő energiaellátás minél szélesebb körű felhasználásának lehetővé tételét.

Hiszünk benne, hogy a 21. század energiaéhségére olyan zöld, a természettel harmóniára törekvő megoldást lehet és kell nyújtani, amely hosszú távon képes megfékezni a klímaváltozást, és már rövid távon segít egy egészséges, élhetőbb környezet kialakításában, a károsanyag-kibocsátás csökkentésében.

Napjainkban Magyarország villamosenergia-szükségletét 30%-ban import révén lehet csak biztosítani. Az ASTRASUN a magyar munkaerőpiac és gazdaság erősítését tűzte ki célul mind több hazai naperőmű megvalósításával.

Napelemparkjaink tervezésekor és kivitelezésekor a magas minőség, a stabilitás és a megbízható energiahozam mellett a biodiverzitás gazdagítására, a naperőművek helyi természeti környezetet gyarapító üzemeltetésére törekszünk.

Töretlenül hiszünk az innováció erejében: egy új, a környezettel harmóniában megvalósuló ipari forradalom aktív résztvevőiként tekintünk magunkra. Ennek jegyében folytatunk kísérleti naperőmű- és virtuális erőmű-fejlesztéseket, valamint keresünk megoldást a káros környezeti hatásoktól mentes energiatárolás lehetőségére.

Legyen társunk törekvéseink megvalósításában, válassza a zöld utat – tegyük együtt a jövőt jobbá!

ASTRASUN – Trust the future!

küldetés, környezetvédelem, karbonmentes, napelem, napelemes rendszer, naperőmű, astrasun, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia