Az ASTRASUN mozgatórugója a folyamatos innováció

Az ASTRASUN napelemes rendszerekre irányuló tervezői-kivitelezői tevékenységét kiterjedt kutató-fejlesztő munkával támogatja.

Az általunk fejlesztett, Nyugat-Európában is használt inverterek olyan fordulatot hoztak a napelemes rendszerek üzemeltetésébe, mint amikor a nyomógombos mobiltelefont felváltotta az érintőképernyős okostelefon. Az ASTRASUN inverterekkel 20 éves távlatban negyedére csökken az inverterre fordított költség, s talán ennél is fontosabb, hogy különleges fejlesztésünk lehetővé teszi az inverterek távfelügyeletét és a korszerű, professzionális monitorozást is.

Jelenlegi fejlesztéseink fókuszában az energiatárolás és kiegyenlítés kihívásai, a hibrid rendszerek használata, valamint a fin-tech megoldások bevezetése állnak. Az elsők között kezdtünk el foglalkozni a virtuális erőművek lehetőségével. 2019. márciusában átadtuk az első magyar akkumulátor-kiegyensúlyozó rendszert. Fejlesztéseinkben stratégiai partnerünk a SIEMENS.

Keressen bennünket bizalommal, ha napelemes rendszerekkel kapcsolatos kihívásra szeretne megoldást találni. Fejlesszen velünk az élhető, egészséges jövőért!

napelem, napelemes rendszer, naperőmű, astrasun, kutatás, fejlesztés, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia