napelem, napelemes rendszer, naperőmű, astrasun, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia, tervezés, karbonmentes, kivitelezés, zöldenergia

Felkészültünk a HMKE-dömpingre!

Előreláthatóan 100%-os lakossági napelemes támogatással megvalósított háztartási méretű kiserőművek fogják mozgatni a napelemes piacot 2022-2025 között.

Az ASTRASUN a kivitelezőknek kínál kedvezményes csatlakozási dokumentáció-készítési lehetőséget. A csatlakozáshoz szükséges tervek és engedélykérők előállítását korlátozott ideig az alábbi árakon vállaljuk:

Egyedi megrendelés: 36.000 FT + ÁFA / db
Rendszeres megrendelés:
1-10 HMKE / hó 29.900 Ft + ÁFA / db
11-50 HMKE esetén 28.900 Ft + ÁFA / db

Egyediség, hatékonyság már a tervezőasztalon

A napenergia szinte határtalan energiaforrás: az energiát elektromos árammá alakító napelemes rendszer méretétől függően képes fedezni akár egyetlen, akár több tucat, sőt több ezer háztartás, emellett üzemcsarnokok, irodaházak, mezőgazdasági épületek energiaigényét is.

Az ASTRASUN bármilyen szinten képes menedzselni és megvalósítani a napelemes rendszerek tervezését és engedélyeztetését. Napelemes rendszereink már a tervezőasztalon sem egy kaptafára készülnek, minden projekthez egyedi, a lehetőségek és az igények felmérésén alapuló megoldásokat alkalmazunk.

Ennek köszönhetően:
  • az általunk telepített PV rendszerek átlag 10 %-kal, de akár 30%-kal is többet termelnek a piacon elérhető más fotovoltaikus rendszerekhez képest,
  • kirívó esetben ez a hatásfok-különbség 85% volt az általunk tervezett és telepített rendszer javára,
  • garantáltan magasabb élettartam érhető el.
napelem, napelemes rendszer, naperőmű, astrasun, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia, tervezés, karbonmentes, kivitelezés, zöldenergia
napelem, napelemes rendszer, naperőmű, napelemes kiserőmű, astrasun, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia

Nagy energia, kis tervezési költség

A hazai tervezőirodák többségétől eltérően már évekkel ezelőtt terveztünk napelem parkokat német partnerek részére, s arra törekszünk, hogy a terveknek köszönhetően a kivitelezés során gazdaságosan, gyorsan lehessen dolgozni. Mindezidáig 200 db 499 kWp rendszert terveztünk, s mindet azzal a felelősséggel, mellyel a későbbi üzemeltetők és karbantartók vállalnak fel munkájukért – nem véletlenül, hiszen a projektek jelentős részének kivitelezésével, üzemeltetésével és karbantartásával is bennünket bíznak meg.

A napelemes rendszerek 2017-es robbanásszerű terjedése óta a hazai KÁT-engedélyeztetések 10%-át a az ASTRASUN végezte. A tervezésben szerzett magas szakmai tudásunk és magabiztosságunk költségelőnyt jelent a megrendelő számára.
Bátran állítjuk, hogy otthonosan mozgunk a kiserőművek tervezésében és engedélyezésében – erről személyesen is meggyőződhet.

Kérjen ajánlatot e-mailen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36-1-455-0692.

Napelemes otthon

Háztartási méretű napelemes rendszerek (HMKE) engedélyeztetéséhez „Csatlakozási dokumentáció” benyújtása szükséges, melyet csak kamarai regisztrációval rendelkező tervező készíthet el. Az ASTRASUN szívesen áll rendelkezésére háztartási méretű napelemes rendszer tervezésében és engedélyeztetésében mindhárom áramszolgáltatói területen, bárhol az országban.
 
Cégünk vállalja bármely méretű napelemes rendszer tervezését, engedélyeztetését, mind a három áramszolgáltatói területen, gyakorlatilag az egész országban!
Az engedélyezési eljáráshoz mindössze egy meghatalmazásra van szükség – válassza ki áramszolgáltatóját, és töltse le a megfelelőt:

ELMŰ ÉMÁSZ meghatalmazás
E.ON meghatalmazás
DÉMÁSZ meghatalmazás

Amennyiben a napelemes rendszerhez ASTRASUN invertert telepítenek, a Forgalmazói Nyilatkozatot és az Áramutas Kapcsolási rajzot díjmentesen készítjük el!
napelem, napelemes rendszer, napelemes kiserőmű, naperőmű, astrasun, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia