INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

Amerisolar Napelemek

Amerisolar napelemek

Az Amerisolar, Worldwide Energy and Manufacturing USA Co., Ltd., egy professzionális napelem gyártó cég, amely 24 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártás és minőség-ellenőrzés területén.

1993 óta Amerisolar a műszaki tervezés, kivitelezés és karbantartás is a profil részére. Ügyfelei a világ minden tájáról megtalálhatóak.

Jelenlegi termelési kapacitása 1,2 GWp.

A termelés több országban folyik: többek között Európában, Taiwanon, Kínában.

Műszaki együttműködést folytat német és amerikai intézetekkel. Az Amerisolar modulokal tanúsítják ETL, TÜV, KTL, JET, JPEC, MCS, CEC CGC, CQC, ISO9001, ISO14001, OHSMS18001 és Kína "Golden Sun" standardek. Amerisolar modulokat már széles körben használják az USA-ban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Ausztráliában, Japánban, Olaszországban, Hollandiában, Kanadában, Dél-Korea, Görögország, Tajvan és sok más országban és régióban.

Amerisolar műszaki szolgáltatások közé  tartozik a műszaki tervezés, berendezések és intelligens napelemes berendezések karbantartása. A projekt által vezetett Amerisolar technikai csapat sok országban vesz részt a napenergia hasznosításában, valamint a globális környezetvédelemben.

Az Amerisolar csapat keményen dolgozik a napenergia technológiai fejlesztésén, napelem nagyobb hatékonyságán és naperőmű integrációkon.

Hiszünk "Innovációk hozzák létre jövőt" és hisszük abban, hogy az Amerisolar lesz az egyik úttörője a napenergia technológia és hű védelmezője a zöld bolygónak.

Az Amerisolar adatlapok letölthetőek itt:

250 - 255 - 260 - 265 Wp

275 - 310 Wp