INVERTEREK, NAPELEMES RENDSZEREK

  
Slide background
Slide background
Slide background

PR cikkek

Örömteli pillanatok, az online virágküldéssel

Vidéken él, édesanyja, nővére pedig a fővárosban? Mégis szeretne friss virággal kedveskedni számára a születés – vagy névnapján? Abszolút igaza van: a friss, illatos csokor, a nők legnagyobb kedvence olyan ajándék, melyet még a legszebb képeslap vagy ünnepi jókívánság sem tud pótolni, ezért aztán szerencsénkre ma már számos egyszerű és kézenfekvő megoldás létezik.

Bővebben: Örömteli pillanatok, az online virágküldéssel

Szerezzünk örömet az online virágküldéssel!

Miért és kinek való az internetes virágküldés? Azt kell mondani, hogy szinte mindenkinek, aki rohan. És vajon melyikünk ne volna ezzel így? Egyre gyakrabban előfordul, hogy nem tudunk ott leni kedvesünk, barátnőnk, vagy édesanyánk, testvérünk mellett egy-egy neves ünnepi alkalommal – legyen az egy névnap, születésnap, vagy bármi más olyan alkalom, amikor virággal köszöntené fel szíve hölgyét, vagy a szeretett barátnőt, családtagot.

Bővebben: Szerezzünk örömet az online virágküldéssel!

Virágküldés a fővárosban élő szeretteinknek!

Virágot venni misebb egyszerűbb ma már, mint rendelni az interneten! Ha az a félelme, hogy a csokor nem lesz olyan szép, vagy friss, mintha virágüzletben vásárolná meg – akkor téved! Az internetes virágküldésre szakosodott cégek és virágkötők ugyanis még inkább ügyelnek a minőségre, hajnalban hozzák a legjobb virágpiacokról az árut, és gyönyörű virágkötészeti technikákkal, álomszép csokrokat készítenek nekünk, illetve megajándékozni kívánt szerettünk számára!

Bővebben: Virágküldés a fővárosban élő szeretteinknek!

Kedvezmény a budapesti motor – és robogószervizben!

A budapesti robogószerviz nemcsak szervizelést, de a téli karbantartást, tárolást, őrzés-védést is vállalja, méghozzá szakszerű, biztonságos, és motorok számára is kedvező körülmények között. Fűtött helyiségben, 24 órás őrző-védő portaszolgálat mellett gondoskodnak járműveink épségéről és biztonságáról, ugyanakkor a megfelelő tisztántartás, a folyamatos jó karban lét állapotát is figyelik.

Bővebben: Kedvezmény a budapesti motor – és robogószervizben!