Tiszta energiához ingyen jár a biztonság!

Az ASTRASUN minden új lakossági ügyfelét ajándék térfigyelő kamerával köszönti! Most mindennél jobban megéri napelemes rendszert telepíteni, kattintson!
TOVÁBB

Napelemes rendszerrel segíti a Kutyaszív állatotthonát az ASTRASUN

Az ASTRASUN Solar 2021. augusztus 25-én adta át a Kutyaszív Állatmentő Közhasznú Alapítvány számára adományozott napelemes rendszert.
TOVÁBB

Tarolnak a naperőművekben a szolárbirkák!

A nagy kiterjedésű napelemparkokban komoly fejfájást okoz a fűnyírás. Az ASTRASUN olcsó, biztonságos és zöld módszert kínál a naperőművek gyepének karbantartására!
TOVÁBB

Javában folyik az agglomeráció egyik legnagyobb megújuló energiaipari fejlesztése

Az agglomeráció egyik kedvelt települése, Bicske is egyre közelebb kerül a karbonsemleges energiaellátáshoz, köszönhetően az ASTRASUN Csoport folyamatban lévő naperőmű-fejlesztésének.
TOVÁBB

Szemétteleptől napenergiáig: csodálatos metamorfózis Csurgón

Egy éves tesztüzemet követően 2020. október 2-án adta át az egykori hulladéklerakóra telepített, 3x499 KWp teljesítményű innovatív napelemparkot az Astrasun.
TOVÁBB

Barnamezőt zöldített az Astrasun Villánykövesden

A villánykövesdi téglagyár területén működő naperőmű jó példa arra, miképpen profitálhat a környezet egy barnamezős beruházásból.
TOVÁBB
Image
0
napelemes projekt 2014 óta
Image
0
megépült naperőmű
Image
0
széndioxid megtakarítás
Image
0
faültetésben kifejezve
Image
0
szén - megtakarítás

A megújuló energia több, mint üzlet: küldetés

A több, mint két évtizedes piaci múlttal rendelkező ASTRASUN a napelemes rendszerekkel kapcsolatban teljes körű szolgáltatást nyújt. 1998 óta tervezünk és kivitelezünk napelemes rendszereket a háztartási szinttől egészen a komolyabb naperőművekig. A legnagyobb hazai projektek közül a boldogi (14,5 MWp), valamint a bicskei (4 MWp) napelempark is az ASTRASUN referenciáit gazdagítja.

Legfrissebb blogbejegyzések