AGROVOLTAIKUS ERŐMŰVEK

Valódi szinergia a mezőgazdaság és az energia termelés között: ASTRASUN AGRO®Az agrofotovoltaikus rendszer olyan energetikai és agrár megoldás, ahol egyazon földterületen történik mezőgazdálkodás és fotovoltaikus napelemekkel való villamosenergia-termelés.

Az ASTRASUN AGRO® tényleges agrárgazdálkodási tapasztalatokon alapul! 

 

 

Az általunk kialakított komplex mezőgazdasági struktúrák a növénygazdálkodásra és/vagy a legeltetésre irányulnak. Az adott területre mindig mezőgazdász tanácsát kell igénybe venni, mert minden eltérő talaj, klimatikus viszony más agrivoltaikus megoldást igényel! Nincsen általánosan jó agrivoltaikus rendszer! Az adott területen optimálisan termelhető mezőgazdasági termékhez szükséges a technológiát alakítani. 

 

A technológia előnyei közé tartozik, hogy a napelemek árnyékot adnak a növényeknek, így csökkentik a hőstresszt. Ugyanakkor az a kialakítástól függ, hogy valóban csökkenti-e a talajeróziót, vagy éppen a helytelen kialakítás miatt növeli!

 

Az ASTRASUN AGRO® mintaprojekt 29 hektáros területen megtekinthető élőben is Bicskén, Magyarországon. (A területre kísérővel szabad bemenni, ezért kérjük előzetesen egyeztessen a látogatásról!)     

 

Valódi tapasztalat, valódi agrivoltaikus rendszer!

 

Lépjen velünk kapcsolatba ma, kérjen tanácsot, ajánlatot: 

 

Tel +36-1-4550692

Email to ASTRASUN k.zsolt (kukac) astrasun.solar