ASTRASUN: befektetés az élhető jövőbe

A tőkepiac új, feltörekvő szereplővel bővül 2020 novemberében az ASTRASUN Energy Holding tőzsdei belépésével. A BÉT a „KKV-tőzsdeként” számon tartott XTend piacán fogja bejegyezni a vállalat részvényeit.

Az ASTRASUN Energy Holding bevételei a napelemes piacon való jelenlétükkel párhuzamosan dinamikusan emelkedtek: a legutóbbi lezárt pénzügyi évben a bevétel 5.060.000 Euró volt.

A piaci trendek, az uniós elvárások és a nemzetközi tapasztalatok egyaránt azt mutatják, hogy a megújuló energia szektor – és vele a naperőmű-befektetések, s a hozzájuk kapcsolódó innovációk – ugrásszerű növekedésnek néz elébe.

A magyar napenergia piacon egyedülálló módon az ASTRASUN Energy Holding nemcsak saját naperőművekkel, közvetlen érdekeltséggel és egyedi módszerekkel rendelkezik, hanem kiterjedt kutató-fejlesztő tevékenységet is végez a 21. század napenergia-kihívásaira reagálva. Nemzetközi jelenlétünk, s az ott szerzett tapasztalataink révén egy lépéssel a piac többi szereplője előtt járunk. Legyen részese egy sikertörténetnek, fektessen a bolygó megmentésébe!
naperőmű, naperőmű beruházás, napelempark, megújuló energia, tiszta energia, energetika, energetikai fejlesztés, energiapiac, energetikai beruházás, megújuló energia