TARTÓSZERKEZET FEJLESZTÉS, GYÁRTÁS, FORGALMAZÁS

A jó nem elég! Legjobbnak lenni a célunk!

 

"IKARUS TECH" - Professzionális napelemes tartószerkezetek

 

„Az IKARUS és az ASTRASUN Solar 2023-ban alapította meg a vállalkozást, mely 130 év gyártói és 11 éve megújuló energia technológiai tapasztalat egyesítésével támogatja az Ön sikerét.”

2023. év elején egy háromoldalú együttműködési megállapodást alapján az ASTRASUN Solar Nyrt. – tőzsdén jegyzett magyar naperőmű fejlesztő cég, a Műszertechnika-Holding Zrt. és a cégcsoport egyik tagja az IK Metál Kft. napelem-tartószerkezet gyártásába kezdett.

Az együttműködés célja, hogy a naperőmű piacon egyedinek számító egyesülés révén a teljes európai piacot kiszolgálhatják a napelemes tartószerkezetekkel és ezzel Európa egyik legjelentősebb napelemes fémszerkezet-gyártójává váljanak.

A működési területén jelentős tapasztalattal és egyedülálló szakértelemmel rendelkező vállalatok a kiemelt partnerségi megállapodás értelmében közösen gyártanak és értékesítenek olyan speciális tartószerkezeteket, amelyek a napelemparkok telepítéséhez szükségesek.

Az IK Metál Kft. több évtizedre visszanyúló gyakorlattal rendelkezik a fémmegmunkálás területén, amelyet sokáig – többek között az IKARUS cégcsoporttal folytatott partneri együttműködése révén – az autóbuszgyártás piacán hasznosított. Mára a társaság fő tevékenységei közé tartozik a speciális járműfelépítmények, hegesztett fémszerkezetek, valamint egyedi, nagy teherbírású konténerek teljes körű gyártása is, az alkatrész gyártástól a kész termékekig, kisszériától a nagyszériáig. Ehhez a szakértelemhez társul az ASTRASUN Solar Nyrt. ugyancsak beható piaci tapasztalata, amely a naperőművek tervezésében és kivitelezésében központosul. Az Astrasun az ország egyik feltörekvő napelemes cége, jelenleg 37 naperőmű tartozik hozzájuk Csurgótól kezdve Bicskén át egészen Nagyatádig.

A tartószerkezetekről bővebben az IKARUS-TECH.COM oldalon talál információt.

Lépjen velünk kapcsolatba ma, kérjen tanácsot, ajánlatot: 

 

Tel +36-1-4550692

Email to ASTRASUN k.zsolt (kukac) astrasun.solar