ELITE programban az Astrasun

ELITE társaságban az Astrasun - nemzetközi networking

Az Astrasun Csoport vállalati stratégiájának része, és egyben rövid- és középtávon megvalósítandó célja is az európai piacon való jelenlét megerősítése, valamint a hazai és nemzetközi tőzsdére lépés és sikeres szereplés. E stratégia jegyében csatlakozott az Astrasun a Budapesti Értéktőzsde és a London Stock Exchange Group leányvállalataként működő ELITE S.p.A együttműködésében megvalósuló nemzetközi ELITE programhoz.

A tőzsdére lépésre is felkészítő vállalatfejlesztési és networking folyamat első lépéseként a jelenlegi koronavírus idején is alkalmazható büdzsétervezésről, a reziliencia pénzügyi hátteréről ismert meg nemzetközi jó gyakorlatokat az Astrasun csapata. A műhelymunkával kiegészített találkozó a járvány idején is biztonságos módon, online konferencia keretében zajlott.

 

 

A kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére és akár iparági együttműködések kialakítására is teret adó speciális, 18 hónapos gyakorlatközpontú képzésen a hazai sajátosságokat is figyelembe véve szerezhetnek hasznos, jól adaptálható ismereteket az Astrasunhoz hasonlóan feltörekvő vállalatok munkatársai – többek között a tőzsdei cégekre jellemző professzionális pénzügyi tervezésről, a piaci és a jogi környezet változásairól, vagy a befektetői elvárásokról.

Az Astrasun vállalati filozófiájában hangsúlyosan szerepel a folyamatos fejlődésbe fektetendő energia, valamint a magas minőség biztosítása a munkafolyamat minden fázisában, ezért nagy reményekkel – emellett tudásszomjjal – vesz részt a rangos programban. Az ELITE Programot kiemelt mérföldkőnek tekinti a Társaság a hosszú távú piacképesség és fenntarthatóság útján, valamint a cég üzleti terveinek megvalósításában egyaránt.

 

A Candimpex Budapest Kft. Elite Program elnevezésű vállalatfejlesztő képzési program a BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban projekt keretében valósul meg.

A támogatott program azonosítószáma: KRM-BÉT-1-2020-35

Támogatás összege: 7.000.000.- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezése: 2022. november 30.