Megújuló energia

Az ASTRASUN Solar tájékoztatója az ukrajnai konfliktus hatásaival kapcsolatban

Az ASTRASUN Solar tájékoztatja partnereit, üzletfeleit és a piaci szereplőket, hogy az orosz-ukrán háború a Társaság tevékenységére nézve nem hordoz kockázatokat. A konfliktus nem fenyegeti sem a Társaság beszállítói láncát, sem külföldi projektjeinek megvalósulását, sem belföldi érdekeltségeinek működését.

A megújulóenergia piac más résztvevőivel együtt joggal bízhatunk benne, hogy a keleti energiafüggés felszámolása érdekében tett lépések egyik hangsúlyos eleme lesz a megújuló energiaforrások jobb kihasználása, a belföldi energiatermelés fokozása.

Valószínűsítjük, hogy ágazatunkra inkább összességében pozitív hatása lesz a mégoly fájdalmas külpolitikai eseményeknek. Mára a döntéshozók számára világossá vált, hogy a szabályozásnak és az infrastruktúra-fejlesztésnek mielőbb alkalmazkodnia kell a megújuló források jobb helyi kiaknázásának igényéhez. Ezek a folyamatok nemcsak a nemzetgazdaságokban, de az Európai Unió egészében felgyorsulnak, összhangban a korábban deklarált karbonmentesítési törekvésekkel.

Az ASTRASUN Solar üzletpolitikájának sajátossága a több lábon állás, a rugalmasság és a nemzetközi piacban gondolkodás.

Mottónk a piacra való belépésünk óta változatlan: Trust the future! Tevékenységünket és döntéseinket ez a jelmondat motiválja a jelenlegi helyzetben is.

 

 

Kapcsolódó közlemény:

Mi vár a megújulókra a háború kitörését követően?